Walking Billboard Promotie

Promotie campagne

Walking billboards kunnen een belangrijke rol vervullen in veel promotie campagnes. Hebben jullie plannen om te flyeren of samplen? Met een walking billboard bereiken jullie ook alle omstanders die niet persoonlijk aangesproken worden. En dat zijn er vaak duizenden. Bij de opening van een winkel of restaurant zorgt dit direct voor bekendheid. En op een beurs of congres val je zo pas écht op. Wij zetten een promotie campagne voor jullie op die optimaal gebruik maakt van de walking billboards.

Voor wie & wanneer?

Een volledig verzorgde promotie campagne is interessant voor middelgrote partijen. Om jullie ROI te te optimaliseren kunnen wij de conceptontwikkeling, voorbereiding en uitvoering voor jullie regelen. Wij zorgen er dan voor dat jullie op de perfecte locatie staan met een duidelijke boodschap en representatieve, enthousiaste promotors. Zo zijn jullie betrokken en wij verantwoordelijk.

Hoe gaan we te werk?

Zodra wij de doelen van jouw organisatie weten, vertalen wij deze naar een opvallende emotionele promotie campagne die resultaat levert. Hierbij worden de doelgroep, boodschap, locatie en benadering uitgewerkt tot een pakkend concept. Wanneer jullie enthousiast zijn met het plan stomen wij de walking billboards en de promotors klaar. En dan is het show-time!

Benieuwd naar jouw promotie campagne?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt